donderdag 26 augustus 2010

Kraamhulp

Vorige week vrijdag zijn we naar Kernies wunderland gweest. Veel gratis friet en ijs zijn ze aan ons niet kwijtgeraakt maar we hebben wel een leuke dag gehad. Begon Nina s'morgens nog in de kleine atracties, de dag eindigde via de zweefmolen in de achtbaan. Vijf rondjes maar liefst. maar de zweefmolen was het allerleukst.....tsja daar wordt ik nou weer misselijk van.

















Vorige week had Nina het erg druk ze was namelijk kraam hulp, bij oma in Boxmeer werden namelijk 3 nestjes met poezen verwacht. Na 5 nachtjes bij opa en oma logeren was er nog niets helaas. Donderdag moesten we naar het ziekenhuis en wat denk je het eerste nestje word geboren....5 kittens maar liefst. Vorige week zondag was de 2de poes uitgerekend weer logeren bij oma 2 dagen nog niets. Dinsdag avond hadden we een feestje van Maria en daarom besloten we dat ze dinsdag maar thuis moest blijven slapen. Na overleg met Boxmeer want daar was het nog rustig. Net lekker in je bedje gaat om 1 uur s'nachts de telefoon.....het is zover. Met spoed rijden Bas en Nina naar Boxmeer en is Nina gelukkig op tijd om het wonder te mogen aanschouwen. Ze vond het erg mooi om te zien maar ging geloof ik daarna ook wel weer snel slapen.
Voor het derde nestje was Bowie de uitverkorene om het live mee te maken, maar na een valse start gisteravond is er niets gebeurt. Bij het ter perse gaan van dit blog is er ook nog niets bekent. Wie gevoelig is voor lieve fluffy haarballetjes moet zeker even op de site van cattery Arvisha kijken.
Het gaat met Nina nog steeds goed en daarom gaan we er lekker nog een paar dagen op uit. We hebben een "lekker" weekend uitgezocht en gaan even uitwaaien aan zee.
Zal vast fijn worden met zijn viertjes.

dinsdag 17 augustus 2010

Jopie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En zo hobbelt de vakantie maar verder, nog 2 en een halve week en dan gaan ze weer naar school. Om eerlijk te zijn keek ik toch wel tegen de vakantie op 6 weken thuis zitten en weinig kunnen doen lijkt eindeloos lang maar het vliegt toch wel voorbij. Gelukkig kunnen we nog steeds dingen ondernemen en hebben we superlieve mensen om ons heen die af en toe de druk van de ketel halen door de kids even te ontvoeren.
Het enigste wat eigenlijk niet mee werkt is het weer, maar dat geldt natuurlijk voor iedereen die vakantie in dit kikkerlandje viert.
Normaal zou dit een grootdeel van je vakantie beheersen je staat s'morgens op en als het buiten druilerig is baal je, wij staan nu op en zijn blij dat Nina weer opgewekt wakker wordt en nog steeds lekker veel energie heeft. Rotweer, waar gaat het over.

Donderdag waren we weer in het Radboud voor 2de chemokuur. Het was een bliksem bezoekje deze keer. Vrijdag mochten we weer naar huis, we ontkomen er niet aan om een nachtje te blijven slapen. Eerst wordt Nina 2 uur gespoeld, dan volgt de chemokuur en moeten de chemo kaspers http://http//www.kinderkanker.nl/kindersite/ChemoKasperv4.htm hun werk gaan doen en daarna wordt er nog 18 uur gespoeld. En als er dan niets bijzonders is gebeurt zoals nu het geval was, dan kun je weer naar huis. Nou als ze allemaal zo gaan...................

Vorige week woensdag waren we voor het eerst sinds maart in het Maasziekenhuis dit ziekenhuis gaat nu meebehandelen. We kunnen hier terecht als Nina geprikt moet worden voor haar bloedbeeld maar infecties kunnen ze hier natuurlijk ook prima behandelen. Morgen gaan we hier weer naar toe om bloed te prikken en daarna zien we dr Koenen weer.
De laatste keer dat ik haar sprak staat nog in mijn geheugen gegrift, zij was degene die ons het slechte nieuws bracht.
Ben benieuwd wat ik morgen voel als ik haar zie.....
Maar morgen is er ook een lichtpuntje, Nina ziet haar grote liefde weer, de reden waarom ze eigenlijk alleen nog maar naar het ziekenhuis in Boxmeer wil, ze is vanaf vorige week al aan het vragen wanneer we weer naar het Maaszieken huis gaan, ze vertelt het tegen iedereen die het maar horen wil. Ze heeft vandaag zelfs nog een mooi schilderij voor hem gemaakt.... en dat allemaal voor Jopie http://www.hartvannederland.nl/nederland/noord-brabant/2010/een-knuffel-van-jopie-verzacht-de-pijn/

dinsdag 3 augustus 2010

FEEST

Zondag is Bowie 7 jaar geworden. Wat heerlijk een hele dag feest alleen voor hem.

Hij had het ook verdient een hele dag alleen maar aandacht voor hem. Van s'morgens tot s'avonds was het feest, het begon met een uitgebreid ontbijt op bed en eindigde met een logeerpartijtje met zijn grote neef en nicht. Het was echt Bowie dag!!!!!

Ondanks dat het voor Bowie allemaal niet mee valt, gaat het hartstikke goed met hem hij lijkt het allemaal op zijn manier te begrijpen.
Veel aandacht gaat natuurlijk naar Nina. Bas en ik proberen veel tijd voor hem vrij te maken maar het zijn allemaal maar momentjes.

De vakantie was natuurlijk erg fijn en ook wel een omslag, Bowie krijgt er weer vertrouwen in dat we er ook voor hem zijn.

Hopenlijk zijn we de komende tijd in staat hem dat vertrouwen te blijven geven.



Bowie wat zijn we trots op je, stoere vent!!!!



I luv joe