donderdag 3 maart 2011

Alaaf, Alaaf. Alaaf!!!!

Het komt steeds vaker voor dat Nina goede dagen ertussen heeft zitten. Het lukt steeds beter om wat langer uit bed te zijn wat te knutselen aan tafel en het lopen gaat ook steeds beter.
We zijn gisteren even naar de AH geweest voor de meeste onder ons een hele normale zaak maar als je bedenkt dat Nina daar in geen maanden is geweest loop je daar wel een beetje met een raar gevoel rond.
Haar wenkbrauwen en wimpers zijn weer aan het groeien. Zo ziet gaat het er dus straks uitzien als Nina klaar is met de kuren, iedere dag een beetje beter tot op een dag weer alles "normaal" is.
Helaas hebben we nog een laatste stukje te gaan, omdat er nu wat kuren niet gegeven zijn is ons deze rustpauze gegund, maar als ze straks weer volop gaat kuren zal ze denk ik wel weer wat terug zakken.

Ondanks deze goede berichten zijn we afgelopen week toch weer opgenomen in Boxmeer.
Nina werd met hoge koorts opgenomen en er werden foto's van de longen gemaakt. Een longontsteking, Nina kreeg antibiotica en eigenlijk ging het best goed, ze heeft alleen een beetje last gehad van het hoesten
maar we hebben ook veel pret gehad.
Dinsdag verliet Nina het ziekenhuis in vol ornaat als een echte prinses en weer thuis werd ze over de drempel
gedragen door een ridder.


Deze ridder is niemand minder dan Monique, zij komt vanuit de kinderthuiszorg om ons een handje te helpen met de verzorging van Nina.
Ze is pas 2 weken bij ons maar we kunnen haar nu al niet meer missen. Toen Nina in het ziekenhuis lag kwam zij naar het ziekenhuis zodat ik Bowie thuis kon opvangen.  Toen we dinsdag uit het ziekenhuis kwamen had ze een overheerlijke zuurkoolschotel voor ons meegebracht die ik s'avonds alleen maar in de oven hoefde te zetten.

Nog 2 dagen en dan barst de carnaval los!
Vorig jaar hebben we flink gefeest met zijn viertjes, Nina was toen al wel ziek maar we dachten toen nog aan migraine nu zijn we een jaar verder en alles is anders. Dus wordt de carnaval ook anders, het is heel dubbel ik heb geen zin om het te gaan vieren daar staat mijn hoofd helemaal niet naar maar van binnen kriebelt het wel een beetje. Ik merk het ook een Nina, ze weet dat het niet kan maar ik zie dat ze graag even "los"wil gaan.Vanmiddag waren we daarom toch ons huis een beetje in carnavalstyle aan het oppimpen toen we onverwacht bezoek kregen. Prins Martin en zijn Prinses Nicole kwamen bij Nina op bezoek.
Nina kreeg een bijzondere onderscheiding waar ze heel trots op is.
Van zoiets liefs gaat ons carnavalshart nog een beetje sneller kloppen!
We hebben beloofd dat we de optocht vanuit ons raam gaan bekijken en dat we het volgend jaar dubbel en dwars gaan inhalen.
Iedereen een hele goeie carnaval gewenst!!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten