maandag 1 november 2010

Kika & Doe Een Wens Stichting



Ondanks dat Nina erg moe was hebben we toch een leuke herfstvakantie gehad. Tante Natascha heeft bij ons gelogeerd en we zijn naar Toverland geweest. Nina was echt heel erg moe maar dat kwam omdat ze niet echt uit de dip komt. Daarom kreeg ze woensdag weer een bloedtransfusie om haar hb weer iets op te krikken. Nou dat werkte wel en gelukkig net optijd want we hadden nog een leuk weekend voor de boeg.

Zaterdag avond had Nina een kinderfeestje op Hemelrijk, het was heel gezellig maar wel erg donker het was de Nacht van de Nacht. Ze ging niet mee in de atracties maar ze genoot volop van haar vriendinnen die pret hadden!

Zondag was een hele speciale dag.
Mette Marit is Nina's hartsvriendin, zij is al een tijdje geld aan het inzamelen voor Kikahttp://www.kika.nl/. Samen met andere vriendinnen doen ze klusjes in de buurt en halen ze lege flessen op. Zehebben al een behoorlijk bedrag ingezameld maar haar doel is om mistens 1000 euro in te zamelen.

Een paar weken geleden gingen we samen met Mette even bij mijn nichtje Annemarie op bezoek bij Sergeant Pepper in Uden waar zij werkt. Daar kwam Mette's plan voor Kika boven water en Mette mocht daar wat klusjes doen. Ze had ook nog een weddenschap met Willem de eigenaar van de Pepper afgesloten en blij met de verdiende centjes voor Kika gingen we naar huis.

Een paar dagen later belde Annemarie op, Mette en Nina hadden zoveel indruk gemaakt op hem en Annemarie en ze wouden graag iets voor ons doen.
Tijdens een playbackshow die was georganiseerd mocht Mette Marit ook een optreden doen en daarna geld inzamelen voor Kika.


Gisteren was het dan zover, eerst mocht Bas wat vertellen en voor het goede doel werd Annemarie ook nog geveild. Voor 250 euro gaat Anne een avondje uit met Appie. Ze doet het graag voor Nina. (Anne je bent echt een lief bloemenmeisje,Nina hoopt dat de peacevogel niet boos wordt)


Annemarie had aan de rest van het personeel gevraagt of ze voor een weekend alle fooien wilden afstaan voor Kika. Dit bracht 500 euro op.
Na een spetterend optreden mocht Mette met haar collectedoos rond er werd flink gedoneerd.
Er lopen nog wat andere dingetjes maar de voorlopige tussenstand staat op 1600 euro. Go Mette, go Mette. Het was een superavond Nina heeft ook nog lekker geswingt. Ans en Herman bedankt dat jullie er waren, jullie zijn schatten!!



Met zulke dagen erbij houden we het nog wel even vol.

Het is alweer een tijdje geleden dat de 4daagse werd gelopen. Ome Tonny en Frank liepen de 4daagse als Wishwalkers voor Doe Een Wens Stichting. We hebben er natuurlijk geen enkel moment aan getwijfeld dat deze kanjers hem zouden uitlopen. Ondanks dat het wel emotioneel was liepen ze hem op hun sokken ( bijna dan) uit.

Een paar weken geleden zijn alle Wishwalkers tijdens een gezellige middag bij elkaar gekomen om symbolisch het totaal bedrag te overhandigen. Dankzij vele giften hebben Tonny en Frank samen het geweldige bedrag van 4000 euro bij elkaar gelopen. Het totaal bedrag van alle Wishwalkers samen is 24.632,50. Een fantastisch bedrag waarmee veel kinderdromen weer mee kunnen worden vervult.

Tonny en Frank bedankt voor jullie steun, onze grootste wens is helaas niet met geld te vervullen. Maar als dat mogelijk was geweest weet ik zeker dat jullie de 4 daagse wel 10 x achter elkaar op blote voeten hadden gelopen!!

XXX Marcha

Geen opmerkingen:

Een reactie posten