maandag 10 juni 2013

Druk

Na een rustig weekend, zijn we vandaag weer aan de werkweek begonnen. Althans zo lijkt het soms, de weekenden zijn rustig en door de week is het volle bak.
Nina had ook hetzelfde idee, het hele weekend veel geslapen, als ze net wakker was vroeg ze alweer "mama mag ik slapen?". Vandaag had ze er ook zin in vrolijk wakker geworden met een glimlach, veel wakker geweest en grapjes gemaakt.
Nu kijk ik terug op een productief dagje, vanmorgen eerst bezoek gehad van de klas.
Een paar keer per week komt er een groepje kinderen uit de klas op bezoek. Het is voor sommige van Nina's klasgenootjes misschien wat ongemakkelijk om alleen bij Nina te zijn, en op deze manier verlopen de bezoekjes wat ongedwongener.
En voor ons is het zo ook makkelijker op deze manier kunnen ze in de ochtend komen dan is het vaak wat rustiger. En het is zo fijn dat ze komen, niet alleen Nina mist haar vriendjes maar ik natuurlijk ook, heerlijk die gezelligheid even in huis, kinderen denken niet na maar passen zich gewoon aan.


Zelf ook nog druk geweest, mijn mozaïek werkjes afgemaakt en er word hard aan de kist gewerkt.
Wat word hij mooi, we waren er al blij mee maar iedere dag word het gevoel versterkt dat we er goed aan hebben gedaan om het op deze manier te doen.
Tussendoor word er ook nog hard aan de badkamer gewerkt, die nu bijna klaar is. Ok, geen goed moment gekozen om hier aan te beginnen...maar wel blij dat Nina dadelijk nog kan zien dat het huis
"af" is.
En dat ze nog hopelijk een keer kan badderen. Onze of Nina's wensen worden steeds kleiner...of dichter bij huis...maar ze zijn er nog wel.

Druk , druk, druk....belangrijkste...bij Nina zijn en voor haar zorgen, er voor onze lieve Bowie en Mick zijn.
Maar al die drukte er omheen zorgt wel voor een beetje afleiding.



* O,ja en ook nog veel Lucky Paper Stars tussendoor maken! Thnx Hella en Minke.
   We gaan voor een vermelding in het book of Guinnes World Records.
   XXX

2 opmerkingen:

  1. Hi Marcha,
    Ziet er goed uit die Lucky paper stars, meer papiertjes nodig ? Dikke knuffel voor jullie allemaal van Minke, Hella en Erika

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee Marcha
    Kan ik misschien weer een keer langs komen??
    Want ik mis jullie heel heel erg!!

    xxKim

    BeantwoordenVerwijderen