zaterdag 15 juni 2013

Keuze's

Nina voelt zich vandaag weer goed, gelukkig niet hoeven te spugen. We geven Nina extra vocht door de sonde. Dat gebeurde met een spuitje en soms werd in korte tijd veel vocht toegediend. Misschien dat ze daar wat misselijk van werd.
We zijn nu gestart met het geven van water via de pomp van de sonde, ze krijgt nu continu vocht en doordat het geleidelijk gaat kan haar maag het beter verdragen.

Vanmorgen samen met Bas op pad geweest. Met lood in de schoenen op zoek gegaan naar Nina's laatste rustplaats. Nu we in de gelegenheid zijn om ons hierin een beetje te oriënteren, voelt het beter om dat nu te doen in plaats van te wachten tot je dadelijk overhaast een beslissing moet nemen.
Ipad mee onder de arm om later samen met Nina te delen wat wij hebben gezien. Het gevoel dat je ervaart als je rond loopt bij wat misschien haar graf gaat worden is natuurlijk niet vast te leggen.

We hebben twee begraafplaatsen bezocht, één dicht bij huis.
Mooie kindergrafjes bij elkaar, maar alles deed wat kil aan.
De tweede plek wat verder van huis maar als in een sprookje, als je zo over een begraafplaats kan spreken. Voor en nadelen, het ene makkelijk om snel en vaak naar toe te gaan en Nina blijft dichtbij.
Het idee dat het andere wat verder weg is vind ik ook mooi, je moet dan echt de tijd maken om naar Nina te gaan. Tijdens de rit daar heen ga je ook bewust naar Nina toe, we kunnen daarna wat in de bossen wandelen. En op weg naar huis kun je weer je hoofd leeg maken. We denken natuurlijk ook na over wat voor de jongens het fijnste is. Bowie wilde vandaag niet mee, maar als we definitief voor een plekje gekozen hebben wil hij het zeker zien.
Weer thuis benieuwd naar wat Nina vind.
Ze vind allebei de plekken mooi, fijn want dan kunnen we geen "foute" keuze maken.
Als er een dezer dagen nog een goed moment komt probeer ik nog eens met haar de foto's te bekijken en de voors en tegens te bespreken.
Wat een moeilijke keuze...................

Geen opmerkingen:

Een reactie posten